Untul se fraca cu 120 gr zahar. Se adauga apoi zaharul vanilat, galbenusurile, faina si la final zeama de lamaie. Se framanta bine iar coca formata s
Untul se fraca cu 120 gr zahar. Se adauga apoi zaharul vanilat, galbenusurile, faina si la final zeama de lamaie. Se framanta bine iar coca formata se tine la rece aproximativ o ora. Se intinde in tava aluatul de tarta si se baga iun cuptorul cald. Dupa ce s-a copt putin, se scoate din cuptor si se toarna deasupra fructele, apoi albusurile batute spuma tare cu 300 gr zahar si cu o lingurita cu zeama de lamaie. Se introduce tarta din nou in cuptor, la foc mic si se lasa albusul sa se intareasca.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Prajituri simple
Prajitura televizor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii