Untul se fraca cu 120 gr zahar. Se adauga apoi zaharul vanilat, galbenusurile, faina si la final zeama de lamaie. Se framanta bine iar coca formata s
Untul se fraca cu 120 gr zahar. Se adauga apoi zaharul vanilat, galbenusurile, faina si la final zeama de lamaie. Se framanta bine iar coca formata se tine la rece aproximativ o ora. Se intinde in tava aluatul de tarta si se baga iun cuptorul cald. Dupa ce s-a copt putin, se scoate din cuptor si se toarna deasupra fructele, apoi albusurile batute spuma tare cu 300 gr zahar si cu o lingurita cu zeama de lamaie. Se introduce tarta din nou in cuptor, la foc mic si se lasa albusul sa se intareasca.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Prajituri simple
Prajitura televizor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii