Se amesteca ingredientele si se pun in tava de tarta unsa cu margarina si se da la cuptor. Dupa ce se coace, se scoate din cuptor si se cladesc fructe
Se amesteca ingredientele si se pun in tava de tarta unsa cu margarina si se da la cuptor.
Dupa ce se coace, se scoate din cuptor si se cladesc fructele (oricef el de fructe).
Se amesteca 1/4 apa rece cu un pliculet de gelatina. Dupa ce s-a topit gelatina se pune la fiert o jumatate de minut. Dupa ce se raceste un pic se pune peste fructe.
Se serveste rece, in orice moment al zilei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii