Tarta cu gem de capsuni este o reteta simpla de prajituri, pe care care o gasiti intre alte retete de dulciuri pe culinar.ro. Pentru reteta tarta cu gemde capsuni aveti nevoie de gem de capsune bineinteles
Mixul 9 torturi, se amesteca cu margarina si oul,pana obtinem un aluat destul de tare. Aluatul il lasam la odihna 10 minute, apoi pudram blatul de lucru cu putina faina si intindem o foaie de marimea tavii de copt. Cu surplusul de aluat, ce ramane dupa asezarea aluatului in tava, formam fasii mai lungi sau mai scurte ce le vom intercala deasupra tartei.
Tava (rotunda) o pudram si pe ea cu putina faina si transferam aluatul cu atentie in tava. Gemul il intindem deasupra aluatului, iar fasiile le asezam intercalate, la mica sau mare distanta intre ele. Introducem tava la cuptorul incins inainte, pentru 30 minute, pana se rumeneste usor.
Dupa coacere si racire, tarta se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii