Tarta cu mere este o prajitura cu fructe delicioasa. Pentru aceasta reteta de prajituri aveti nevoie de mere, faina, ou, scortisoara, zahar, ulei
Se amesteca uleiul, apa minerala si un praf de sare. Adaugam faina cat sa rezulte un aluat tare bun de intins. Il lasam la odihnit circa 15 minute.
Merele se curata si se rad. Se amesteca cu zaharu si scortisoara.Din aluat intindem o foaie pe care o punem intr-o forma de tarta. Adaugam merele,iar deasupra adaugam o alta foaie. Facem cu diferite forme floricele sau ce avem la indemana. Coacem tarta pana se rumeneste usor. Se lasa la racit si apoi se taie.
Se poate servi cu frisca sau inghetata.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii