Tarta cu mere este o prajitura cu fructe delicioasa. Pentru aceasta reteta de prajituri aveti nevoie de mere, faina, ou, scortisoara, zahar, ulei
Se amesteca uleiul, apa minerala si un praf de sare. Adaugam faina cat sa rezulte un aluat tare bun de intins. Il lasam la odihnit circa 15 minute.
Merele se curata si se rad. Se amesteca cu zaharu si scortisoara.Din aluat intindem o foaie pe care o punem intr-o forma de tarta. Adaugam merele,iar deasupra adaugam o alta foaie. Facem cu diferite forme floricele sau ce avem la indemana. Coacem tarta pana se rumeneste usor. Se lasa la racit si apoi se taie.
Se poate servi cu frisca sau inghetata.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii