Se face un aluat potrivit de tare din caimac, faina si sare. Se intinde o foaie grosuta care se asaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu faina. P
Se face un aluat potrivit de tare din caimac, faina si sare. Se intinde o foaie grosuta care se asaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu faina. Pe marginile tavii se pune un sul subtire de aluat. Prunele se spala, se desfac in jumatati, se scot simburii si se asaza uniform peste aluat. In fiecare jumatate de pruna se pune cite putin zahar.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii