Tarta de biscuiti cu crema de branza

Tarta de biscuiti cu crema de branza este surioara mai mica a cheesecake-ului american, dar asta nu inaseamna cu nu poate fi chiar mai buna decat un cheesecake.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta de biscuiti cu crema de branza

Ingrediente

  • 300 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 300 g crema de branza
  • 200 g frisca
  • 100 g iaurt
  • 100 g zahar
  • 5 g gelatina
  • 1 plic de tort jelee rosu
  • 3 linguri de zahar
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Dam biscuitii prin masina de tocat, ii amestecam cu untul topit si 2 linguri de zahar.
Ttapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara adaugam biscuitii si cu o lingura ii presam putin
branza o mixam cu zaharul pana acesta se topeste.
Frisca o batem bine si adaugam iaurtul, amestecam dupa care adaugam si branza si omogenizam.
Hidratam gelatina in 3 linguri de apa timp de 5 minute, dupa care o punem pe baie de abur pana se dizolva complet. Adaugam compozitia de branza, omogenizam dupa care turnam peste blatul de biscuiti. Dam la frigider pentru 30 de minute.
Pregatim plicul de tort jelee conform instructiunilor de pe plic dupa care o lasam 1 minut sa se raceasca si o turnam peste crema. Dam din nou la rece pana se intareste, razuim ciocolata deasupra.


Tarta de biscuiti cu crema de branza se serveste rece, cu ciocolata rasa pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori