Tarta de mere

O tava rotunda se unge cu putin ulei dupa care se presara un pic de zahar.Merele se curata de coaje si se taie in rondele ,se pun in tava.In continuar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 150g zahar
  • 750ml lapte
  • 4oua
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura de zahar vanilat

Mod de preparare

O tava rotunda se unge cu putin ulei dupa care se presara un pic de zahar.Merele se curata de coaje si se taie in rondele ,se pun in tava.In continuare zaharul, ouale, laptele, faina si vanilia se bat cu mixterul 2-3min.,dupa care compozitia se toarna in tava peste mere si se da la cuptor la temperatura de 180 grade ,40 min

(se incearca cu un betisor)
Se poate servi calda sau rece acompaniata de frisca sau smintana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori