Visinile, curatate de simburi, se presara cu zahar si se tin o ora la rece. Untul se freaca cu zaharul si sarea pina devine o crema spumoasa. Se adaug
Visinile, curatate de simburi, se presara cu zahar si se tin o ora la rece. Untul se freaca cu zaharul si sarea pina devine o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusurile, unul cite unul, frecindu-se continuu, se incorporeaza treptat faina si la sfirsit albusurile batute spuma. Compozitia se toarna apoi intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra, se aseaza visinile intr-un strat uniform. Se coace la foc potrivit, cca. 40 minute.
Se taie calda, se aseaza pe farfurie si se pudreaza cu zahar pudra

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii