Tarta dubla cu visine si caise

Se bate spuma untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza ouale cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se amesteca separat faina cu prafu

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat: 200 g unt
  • 200 g zahar tos
  • un zahar vanilat
  • 3 oua
  • 300 g faina
  • un praf de copt
  • umplutura: 400 g caise
  • 400 g visine
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 100 ml frisca

Mod de preparare

Se bate spuma untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza ouale cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se amesteca separat faina cu praful de copt si se adauga in compozitie. Se toarna aluatul in forma de tarta unsa. Se lasa sa se scurga caisele si visinele spalate. Se taie caisele jumatati si se scot samburii. Se scot si simburii visinelor. Se asaza fructele deasupra aluatului, amestecate. Ouale se bat spuma cu zaharul vanilat, zaharul si frisca. Se toarna uniform peste fructe si se coace 55 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori