Se bate spuma untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza ouale cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se amesteca separat faina cu prafu
Se bate spuma untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza ouale cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se amesteca separat faina cu praful de copt si se adauga in compozitie. Se toarna aluatul in forma de tarta unsa. Se lasa sa se scurga caisele si visinele spalate. Se taie caisele jumatati si se scot samburii. Se scot si simburii visinelor. Se asaza fructele deasupra aluatului, amestecate. Ouale se bat spuma cu zaharul vanilat, zaharul si frisca. Se toarna uniform peste fructe si se coace 55 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii