Aceasta reteta de prajitura cu branza de vaci este un desert potrivit pentru persoanele diabetice sau ce sunt la dieta Montignac.
Se framanta aluatul. nu l-am lasat de loc la rece pentru ca nu are ce sa se intareasca, l-am pus in tava de tarta cu mainile dar cred ca merge si intins, nu este foarte sfaramicios, am pus desupra umplutura amestecata bine si am pus la copt totul impreuna si am lasat la cuptor, la foc mic, 45 de minute.
Deasupra se pot pune fructe.
Tarta sanatoasa cu branza de vaci se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii