Pentru aluat se pune untul si apa la fiert. Cind fierbe se pune faina toata odata si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pun ouale pe
Pentru aluat se pune untul si apa la fiert. Cind fierbe se pune faina toata odata si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pun ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Se pune aluatul in sprit si se face o spirala-disc pe o foaie. Se pune la cuptor, se coace 20 min si se raceste. Coacazele se pun la fiert cu 100 g zahar si 150 ml apa. Se scurg si se pastreaza sucul. Se pune gelatina la muiat. Branza de vaci se amesteca cu laptele, restul de zahar, coaja si sucul de lamaie, gelatina si frisca. Se amesteca si fructele usor in crema si se lasa sa se intaresca. Se pune crema peste blatul copt iar desupra se toarna un plic de glazura preparata cu sucul de la fructe.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii