Se topeste untul si se unge cu acesta o tava de copt cu dimensiunile 20 x 30 cm, apoi se presara zahar tos. Se aseaza bananele in tava, intr-un singur
Se topeste untul si se unge cu acesta o tava de copt cu dimensiunile 20 x 30 cm, apoi se presara zahar tos. Se aseaza bananele in tava, intr-un singur strat. Se preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 gC. Se intinde aluatul intr-o foaie ceva mai mare decit tava de copt si se aseaza deasupra bananelor, invelind marginile in partea de jos a tavii. Se da la cuptor aprox. 12 minute, pina cind aluatul se ridica si se rumeneste. Se desprind marginile aluatului cu ajutorul unui cutit si se rastoarna tava pe o alta tava.
Se taie cit este calda si se serveste cu inghetata de vanilie
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la Adriana" Provocarea GastroArt"
Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata
Comentarii