Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb

Tartele sunt unul dintre cele mai apreciate retete de deserturi. Sunt foarte usor de facut si pot fi adaptate in functie de preferintele fiecaruia dintre noi: umplute cu fructe, crocante, cu branza si fructe, combinatiile sunt la discretie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb

Ingrediente

  • Pentru 12 portii:
  • 2 batoane de ciocolata cu umplutura caramel Mars -200 g.
  • 4 linguri smantana dulce (frisca lichida)
  • 100 g. fulgi de porumb
  • 75 g. visine din dulceata (scurse de sirop)

Mod de preparare

Taiati batoanele bucati si puneti-le intr-un vas la bain-marie pana se topesc complet. Adaugati smantana dulce si amestecati pentru omogenizare.

Adaugati fulgii de porumb si visinele (pe care eu le-am inlocuit cu mure din dulceata). Amestecati si turnati apoi compozitia in forme rotunde, de muffins.

Se tin la frigider pana cand tartele se racesc complet si se intaresc.

Reteta Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro


Tartele crocante cu batoane Mars merg perfect servite alaturi de o cana cu lapte caldut.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori