Se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile si restul ingredientelor. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si
Se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile si restul ingredientelor. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se coace la foc potrivit, 25-30 min. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Glazura:
Se pun pe foc margarina, zaharul, cacaua si apa, si se dau in cateva clocote pana se ingroasa putin. Se opreste focul si se pune esenta.
Dupa ce se raceste blatul, se taie in patrate. Fiecare patrat se tavaleste prin glazura de cacao si apoi prin nuca de cocos (sau prin nuci macinate).
Se aseaza pe o farfurie la distanta una de alta si nesuprapuse, pana se intareste glazura. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii