Tiramisu reţetă originala

Tiramisu reţetă originala Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana amestecul incepe sa capete culoarea alba. Se adauga mascarpone si amesteca bine. Se bate albusurile sub

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. mascarpone
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 punga de piscoturi de 200 gr
  • 200 ml cafea forte tare
  • 1 lingura cacao pudra

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana amestecul incepe sa capete culoarea alba. Se adauga mascarpone si amesteca bine. Se bate albusurile sub forma de spuma tare si incorporeaza amestecului de mai sus. Pe un paltou se aseaza un strat de piscoturi, se insiropeaza cu jumatate din cantitatea de cafea, se acopera cu jumatate din cantitatea de crema, se aseaza al doilea strat de piscoturi insiropate cu restul de cafea, si restul de crema. Pe deasupra se presare cu cacao.Se da pentru 3 ore la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc