Tiramisu reţetă la pahar Se mixeaza bine albusul cu zaharul.Dupa ce bezeaua s-a intarit se amesteca cu branza mascarpone, tot cu mixerul. Capsunii se taie pe jumatate si se da
Se mixeaza bine albusul cu zaharul.Dupa ce bezeaua s-a intarit se amesteca cu branza mascarpone, tot cu mixerul. Capsunii se taie pe jumatate si se dau cu zahar pudra vanilat. Restul de fructe se taie cubulete sau feliute. Se prepara un sirop din vin alb( capsunata ),siropul care se lasa de la de capsuni si putin sirop de la compotul de ananas.
Parfe-ul se aseaza in pahare largi la gura astfel:se inmoaie piscoturile in sirop, se rup pe masura paharului si se aseaza straturi: piscoturi, crema, fructe, pana se umple paharul.
Se da la rece.Este delicios si foarte racoritor.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii