Tiramisu reţetă cu fructe de padure Am facut crema de vanilie asa cum scrie pe prospect, dupa care am amestecat-o cu mascarpone si am pus in crema, fructe de padure(afine, zmeura si mure
Am facut crema de vanilie asa cum scrie pe prospect, dupa care am amestecat-o cu mascarpone si am pus in crema, fructe de padure(afine, zmeura si mure, pe carele-am amestecat cu putin zahar si le-am dat un clocot pe foc, dupa care le-am racit si apoi le-am adaugat la crema).Am inmuiat piscoturile in sirop natural de visine, pe care l-am diluat putin cu apa, si am construit tortul dupa metoda clasica a retetei de tiramisu, adica, un strat de piscoturi, unul de crema si tot asa...Pe deasupra, am asezat gramajoare mici de fructe de padure, din care am pus si in crema. si iata ce a iesit. A fost fff bun si ff aromat.
Pofta buna!!
Se da la rece si se lasa pentru minim 3-4 ore, sa se intareasca putin, dupa care se serveste intr-o zi torida de vara.
Alte retete recomandate:

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii