Tiramisu reţetă cu fructe de padure

Tiramisu reţetă cu fructe de padure Am facut crema de vanilie asa cum scrie pe prospect, dupa care am amestecat-o cu mascarpone si am pus in crema, fructe de padure(afine, zmeura si mure

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu reţetă cu fructe de padure

Ingrediente

  • 400 grame piscoturi
  • un plic de crema pentru prajituri de la Dr.Oetker
  • cu vanilie
  • o cutie de mascarpone
  • peltea
  • sirop sau dulceata de fruncte de padure
  • sirop de visine
  • 250 gr laptevrece pentru crema de vanilie

Mod de preparare

Am facut crema de vanilie asa cum scrie pe prospect, dupa care am amestecat-o cu mascarpone si am pus in crema, fructe de padure(afine, zmeura si mure, pe carele-am amestecat cu putin zahar si le-am dat un clocot pe foc, dupa care le-am racit si apoi le-am adaugat la crema).Am inmuiat piscoturile in sirop natural de visine, pe care l-am diluat putin cu apa, si am construit tortul dupa metoda clasica a retetei de tiramisu, adica, un strat de piscoturi, unul de crema si tot asa...Pe deasupra, am asezat gramajoare mici de fructe de padure, din care am pus si in crema. si iata ce a iesit. A fost fff bun si ff aromat.

Pofta buna!!


Se da la rece si se lasa pentru minim 3-4 ore, sa se intareasca putin, dupa care se serveste intr-o zi torida de vara.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc