Tiramisu rapid este o reteta simpla, pornita de la varianta Tiramisu reţetă originala, fara albusuri si lapte, dar care se prepara la fel de usor.
Metoda de preparare:
- punem galbenusurile cu zaharul pudra intr-un bol si mixam bine pana amestecul obtine o culoare pala
- adaugam si extractul de vanilie si mixam cateva secunde in continuare
- adaugam si mascarpone, mixam bine si am obtinut crema pt tiramisu
- apoi fie ca-l asamblati in tava patrata, rotunda sau de care aveti voi ... procedura o stiti cu un strat de biscuiti inmuiati in cafea apoi crema, iar biscuiti si tot asa, pana la ultimul strat de crema deasupra
- se pudreaza cu cacao si se da la rece timp de cel putin 4 ore sau de preferinta se lasa peste noapte in frigider.
Tiramisu se serveste rece, de la frigider.
Reteta de tiramisu rapid a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Rebella.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii