Pentru blat se amesteca toate ingredientele cu ajutorul mixerului pina rezulta un aluat cremos. Se pune in tava de tarta unsa si pudrata cu faina si s
Pentru blat se amesteca toate ingredientele cu ajutorul mixerului pina rezulta un aluat cremos. Se pune in tava de tarta unsa si pudrata cu faina si se coace la foc potrivit. Ppentru crema, capsunile se taie jumatate sferturi, jumatate cuburi. Galbenusurile se amesteca cu brinza de vaci, zaharul si zaharul vanilat. Gelatina se pune la muiat si se incorporeaza in crema alaturi de coniac. Se lasa sa se inchege crema. Albusurile se bat spuma tare. Frisca se bate cu un intaritor si se amesteca usor cu albusurile. Cind crema a inceput sa se lege, se pun capsunile cuburi si frisca. Blatul se taie pe 2 niveluri. Se umple tortul cu crema si se da la rece 3 ore. Se decoreaza cu capsunile ramase si cu felii de mandarine. Se toarna peste glazura alba.
Se serveste taiat feii. Este un tort foarte aspectuos si poate fi servit cu ocazia unui eveniment.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii