Batem untul, zaharul si galbenusurile, amestecam faina cu cacao, migdalele si praful de copt. Le amestecam. Turnam aluatul intr-o forma de tort unsa
Batem untul, zaharul si galbenusurile, amestecam faina cu cacao, migdalele si praful de copt. Le amestecam. Turnam aluatul intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina si il coacem in cuptorul pre-incalzit, lasam sa se raceasca. Amestecam gemul de prune cu jumate din , restul frecam cu intaritorul si zaharul vanilat pana obtinem o spuma tare, incorporam de gem de prune. Intindem pe aluatul obtinut, si punem la frig pentru 1-2 ore. Jeleul de tort il preparam dupa instructiuni, si il intindem deasupra tortului si punem din nou la rece.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu fructe
Cremsnit
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii