Preparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a doua clatita si o ungem c
Preparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a doua clatita si o ungem cu gem de caise, punem a treia clatita si o ungem cu budinca de vanilie. Continuam in acelasi mod pana se termina ingredientele. Ungem deasupra crema obtinuta din albusurile batute spuma cu zaharul pudra, ungem si pe margini. Coacem 10 minute. La servire decoram cu frisca.
Alte retete de tort recomandate
Diplomat
Clatite
Pandispan cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii