Preparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a doua clatita si o ungem c
Preparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a doua clatita si o ungem cu gem de caise, punem a treia clatita si o ungem cu budinca de vanilie. Continuam in acelasi mod pana se termina ingredientele. Ungem deasupra crema obtinuta din albusurile batute spuma cu zaharul pudra, ungem si pe margini. Coacem 10 minute. La servire decoram cu frisca.
Alte retete de tort recomandate
Diplomat
Clatite
Pandispan cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii