Aceste trigoane delicioase se pot umple cu nuca. Sunt foarte bune iar pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua, faina, untura.
Pentru aceste trigoane delicioase se framanta toate la un loc, apoi se intinde pe masa o foaie peste care se aseaza primul aluat si impaturim in trei, de trei ori, il lasam la rece timp de doua ore. Dupa aceea, intindem o foaie groasa de jumatate de centimetru pe care o taiem romburi si facem trigoane umplute cu 200 g nuca, 2 oua si coaja de lamaie.
Trigoanele delicioase se umplu cu nuca si se servesc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii