Se amesteca intr-un vas zaharul cu 75 gr cacao si 75 gr intr-un castron se freaca untul si se pune in el cate putin din galbenus amestecand continuu.
Se amesteca intr-un vas zaharul cu 75 gr cacao si 75 gr intr-un castron se freaca untul si se pune in el cate putin din galbenus amestecand continuu. Se freaca amestecul pana se obtine o pasta groasa. Se inglobeaza in untul frecat cu galbenus amestecul zahar-cacao.
Cand crema este omogena, se ia cu lingura din ea, se fasoneaza in maini bule mici si se dau prin restul de cacao. Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Chec pufos
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii