Se amesteca intr-un vas zaharul cu 75 gr cacao si 75 gr intr-un castron se freaca untul si se pune in el cate putin din galbenus amestecand continuu.
Se amesteca intr-un vas zaharul cu 75 gr cacao si 75 gr intr-un castron se freaca untul si se pune in el cate putin din galbenus amestecand continuu. Se freaca amestecul pana se obtine o pasta groasa. Se inglobeaza in untul frecat cu galbenus amestecul zahar-cacao.
Cand crema este omogena, se ia cu lingura din ea, se fasoneaza in maini bule mici si se dau prin restul de cacao. Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii