Pentru aceasta reteta de post de turta dulce cu nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, esenta de rom, cuisoare, scortisoara, nuci, ulei, bicarbonat, coaja de portocale.
Se arde intr-o cratita 150g zahar, se adauga apa si se amesteca cu restul de zahar. Compozitia rezultata se toarna peste faina intr-un castron, impreuna cu o lingura de rom, uleiul, bicarbonatul, scortisoara si cuisoarele pisate. Se macina nuca si se adauda si ea, impreuna cu coaja de portocale.
Se unge o tava in care se toarna compozitia si se pune la cuptor.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Tort diplomat
Chec pufos
Pasca cu ciocolata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii