Batem spuma galbenusurile si incorporam uleiul si mierea amestecand continuu. Adaugam ovazul, fulgii de cocos si semintele de susan. Rupem bucatele di
Batem spuma galbenusurile si incorporam uleiul si mierea amestecand continuu. Adaugam ovazul, fulgii de cocos si semintele de susan. Rupem bucatele din aluatul obtinut cu mana uda pe care le pozitionam intr-o tava captusita cu hartie de copt. Le coacem in cuptorul pre-incalzit 12 minute pana devin aurii.
Alte retete prajituri recomandate
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Salam de biscuiţi reţetă. Este o reteta simpla si foarte rapida, cu un gust minunat si care imi aminteste de copilarie.
Salam de biscuiţi reţetăSarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Sarmalute in foi de varzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii