Se arde zaharul intr-o cratita si se stinge cu apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, vanilia si sarea pana cand amestecul devine o crema. Se
Se arde zaharul intr-o cratita si se stinge cu apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, vanilia si sarea pana cand amestecul devine o crema. Se adauga in crema de galbenusuri faina si siropul de zahar ars. Se amesteca din nou bine cu lingura de lemn si apoi se pun scortisoara, bicarbonatul si cuisoarele. La sfarsit, se inglobeaza albusurile batute spuma. Se amesteca foarte usor si se toarna compozitia in forma de chec tapetata. Se coace la foc potrivit, timp de 1 ora.
Se serveste rece si se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:
Turta dulce
Tarte cu mere
Tarta cu fructe
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umplutaCred ca stiti deja, sau daca nu aflati acum, ca ador aceste prajituri cu foi coapte pe dosul tavii, dar nu imi place deloc sa...
Prajitura cu foi cu nuca si crema de vanilie cu mascarpone
Comentarii