Se bat 4 albusuri. Cand albusurile sunt spuma, de pune zaharul, se bate iar, se adauga alunele marunte si curmale taiate ca fideaua. Se aseaza cu ling
Se bat 4 albusuri. Cand albusurile sunt spuma, de pune zaharul, se bate iar, se adauga alunele marunte si curmale taiate ca fideaua. Se aseaza cu lingurita mici turtite pe fundul unei tavi unsa si tapetata si se coc la foc moale 20 minute. Se scot cat sunt calde cu lama unui cutit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii