Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec im
Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec impreuna cu laptele. Se ung 12 forme de ursuleti, se toarna acest amestec si se coc 25-30 min.
Se topeste ciocolata pe aburi si se glazureaza 6 ursuleti. Se bate albusul bezea cu zaharul pudra si se glazureaza ceilalti ursuleti. Toti se decoreaza cu migdale, perlute si drajeuri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii