Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec im
Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec impreuna cu laptele. Se ung 12 forme de ursuleti, se toarna acest amestec si se coc 25-30 min.
Se topeste ciocolata pe aburi si se glazureaza 6 ursuleti. Se bate albusul bezea cu zaharul pudra si se glazureaza ceilalti ursuleti. Toti se decoreaza cu migdale, perlute si drajeuri.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii