Se freaca spuma mierea cu zaharul si ouale, se adauga scortisoara, uleiul, bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie si sarea; se amesteca bine,
Se freaca spuma mierea cu zaharul si ouale, se adauga scortisoara, uleiul, bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie si sarea; se amesteca bine, apoi se adauga faina (cantitatea necesara pentru a obtine un aluat potrivit de moale). Se acopera cu un servet si se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 minute. Se intinde o foaie groasa de ½ cm si se taie fisii lungi de cca 12-14 cm si late de 2 cm. Fiecare fisie se rasuceste si se indoaie in forma de corn, apoi se aseaza pe o tava de copt usor unsa cu untdelemn. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, cit sint inca fierbinti, se presara cu zahar vanilat.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii