Turta dulce

Se pune mierea in vasul in care vom pregati compozitia si se amesteca pe margine pina se moaie. Se da la o parte, se pune faina cernuta cite putin o d

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 de grame de miere
  • 350 de grame faina
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • un virf de lingurita de scortisoara
  • 2 cuisoare
  • 1 lingura de rom
  • 1 lingura de ulei
  • 1 pahar de nuci

Mod de preparare

Se pune mierea in vasul in care vom pregati compozitia si se amesteca pe margine pina se moaie. Se da la o parte, se pune faina cernuta cite putin o data si, dupa ce s-a mai racorit, ouale intregi, pe rind. Se freaca totul bine, se mai adauga 1/2 lingurita de bicarbonat proaspat cernut, apoi cuisoare si oscortisoara pisata, rom, ulei si nucile curatite, lasate nesfarimate. Se unge o tava cu unt, se toarna compozitia, se pun deasupra bucati de nuca si se coace la foc potrivit.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori