Caisele se spala, se curata de samburi si se trec printr-o sita foarte fina pana se obtine un piure. Se face un sirop foarte bine legat din zahar si
Caisele se spala, se curata de samburi si se trec printr-o sita foarte fina pana se obtine un piure. Se face un sirop foarte bine legat din zahar si apa, se adauga in sirop piureul de caise si se amesteca bine. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in piureul de caise. Se tapeteaza cu unt si pesmet o forma, se pune in ea compozitia si se pune in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 30 de minute. Cand sufleul a crescut si s-a copt, se scoate forma din cuptor.
Se pudreaza sufleul cu zahar si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Chec pufos
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii