Intr-un bol se pune faina si se amesteca cu jumatate de pahar de lapte. Cealalta jumatate de pahar de lapte se pune intr-un vas pe foc iar cand incepe
Intr-un bol se pune faina si se amesteca cu jumatate de pahar de lapte. Cealalta jumatate de pahar de lapte se pune intr-un vas pe foc iar cand incepe sa fiarba, se toarna peste amestecul de faina cu lapte. Se amesteca bine si se lasa pe foc cateva minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul, nuca de cocos, galbenusurile si apoi albusurile batute spuma tare. Se pune compozitia intr-un vas din sticla termorezistenta si se baga la cuptor pentru 25 de minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Spuma de capsuni
Gogosi
Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii