Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand mereu cu telul. Se toarna compozitia
Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand mereu cu telul. Se toarna compozitia intr-o forma bine tapetata cu unt si faina si se pune in cuptorul cald, la foc mare, timp de 15 minute.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Ciocolata de casa
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii