Se spala caisele, se curata de samburi si se dau prin sita. Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar si vanilia pana isi dubleaza volumul si se transf
Se spala caisele, se curata de samburi si se dau prin sita. Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar si vanilia pana isi dubleaza volumul si se transforma in crema. Se amesteca galbenusurile cu piureul de caise si romul. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in piureul de caise, amestecand cu lingura, de sus in jos. Se pune compozitia in forma tapetata cu unt si pesmet si se baga in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Cand este gata, sufleul se scoate din cuptor, se pudreaza cu restul de zahar si se serveste fierbinte. Alte retete de dulciuri:
Portocale umplute
Crema de iaurt
Tarta cu caise
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii