Cheesecake fara coacere, cremos si aromat cu cirese proaspete. Poti folosi orice fructe de sezon, pentru ca reteta e superadaptabila.
Blatul se face foarte usor, doar maruntim biscuitii in robotul de bucatarie, apoi ii amestecam cu cacao si untul moale. Punem apoi toata compozitia intr-o forma rotunda de tort, de 22 cm, cu pereti detasabili. Ca sa obtinem un blat compact, presam pur si simplu cu o lingura sau cu mana. Lasam apoi forma la frigider pana pregatim crema.
Acum hidratam gelatina in 80 ml apa rece, apoi punem vasul in apa fierbinte si amestecaa usor pana devine lichida. Mixeaza mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adauga smantana batuta si intarita. Omogenizeaza usor cu o spatula si adauga treptat gelatina. Punem ciresele in crema si turnam compozitia peste blatul de biscuit. Cheesecake-ul trebuie sa stea la figider 4-5 ore sau peste noapte.
Fara prea multa bataie de cap, ai un desert de vara fara coacere. Pana si un copil ar putea sa il faca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii