Cheesecake fara coacere cu cirese

Cheesecake fara coacere, cremos si aromat cu cirese proaspete. Poti folosi orice fructe de sezon, pentru ca reteta e superadaptabila.

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Blatul se face foarte usor, doar maruntim biscuitii in robotul de bucatarie, apoi ii amestecam cu cacao si untul moale. Punem apoi toata compozitia intr-o forma rotunda de tort, de 22 cm, cu pereti detasabili. Ca sa obtinem un blat compact, presam pur si simplu cu o lingura sau cu mana. Lasam apoi forma la frigider pana pregatim crema.


    Acum hidratam gelatina in 80 ml apa rece, apoi punem vasul in apa fierbinte si amestecaa usor pana devine lichida. Mixeaza mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adauga smantana batuta si intarita. Omogenizeaza usor cu o spatula si adauga treptat gelatina. Punem ciresele in crema si turnam compozitia peste blatul de biscuit. Cheesecake-ul trebuie sa stea la figider 4-5 ore sau peste noapte.

     

    Fara prea multa bataie de cap, ai un desert de vara fara coacere. Pana si un copil ar putea sa il faca.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Galuste cu prune

    Galuste cu prune

    Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

    Galuste cu prune
    Ghiveci calugaresc de vinete

    Ghiveci calugaresc de vinete

    preparat de post

    Ghiveci calugaresc de vinete
    Musaca greceasca de vinete

    Musaca greceasca de vinete

    Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

    Musaca greceasca de vinete
    Cele mai apreciate rețete
    Orez cu prune uscate
    1
    Mancaruri cu orez

    Orez cu prune uscate

    Am pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...

    Orez cu prune uscate
    Lichior de bere de casa
    2
    Lichioruri

    Lichior de bere de casa

    Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

    Lichior de bere de casa
    Mutabal
    3
    Salate de legume

    Mutabal

    Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

    Mutabal
    Aperitiv - Oua umplute cu avocado
    4
    Aperitive cu oua

    Aperitiv - Oua umplute cu avocado

    Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

    Aperitiv - Oua umplute cu avocado
    Amandina insiropata cu cafea
    5
    Prajituri

    Amandina insiropata cu cafea

    Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

    Amandina insiropata cu cafea
    Parteneri
    Briose cu ciuperci, cascaval si salam
    Bucataras.RO

    Briose cu ciuperci, cascaval si salam

    A-nceput sa-mi placa sa fac briose, mai ales acum ca mi-am achizitionat forme de silicon. Inainte aveam o tava si puneam...

    Briose cu ciuperci, cascaval si salam
    Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
    Gustos.RO

    Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

    Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

    Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
    Placinta cu prune (Mosocoarna)
    ReteteCulinare.RO

    Placinta cu prune (Mosocoarna)

    Placinta cu prune (Mosocoarna)
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
    citeste mai mult
    Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia