Este cea mai simpla reteta de tarta :)
Ouale se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga lingurile de faina si praful de copt, se mixeaza bine si la sfarsit se amesteca si uleiul. Se toarna compozitia in forma de tarta si se coace pt 20 min in cuptorul pre-incalzit la 180 grade. Crema pentru tarta se face conform indicatiilor de pe plic. Se poate folosi inclusiv bundinca drept crema. Dupa ce se raceste blatul de tarta, se insiropeaza cu cateva linguri compot si apoi se pune crema peste. Fructele se aseaza deasupra cremei, Fructele pot fi de sezon sau din compot. Mie imi place sa pun si bucatele de ciocolata in crema sau pe langa fructe. Gelatina se prepara conform indicatiilor de pe plic si apoi se toarna peste tarta din mijloc spre exterior. Se da la frigider pentru cel putin 30 min si apoi se savureaza cateva bucati :)
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii