Este cea mai simpla reteta de tarta :)
Ouale se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga lingurile de faina si praful de copt, se mixeaza bine si la sfarsit se amesteca si uleiul. Se toarna compozitia in forma de tarta si se coace pt 20 min in cuptorul pre-incalzit la 180 grade. Crema pentru tarta se face conform indicatiilor de pe plic. Se poate folosi inclusiv bundinca drept crema. Dupa ce se raceste blatul de tarta, se insiropeaza cu cateva linguri compot si apoi se pune crema peste. Fructele se aseaza deasupra cremei, Fructele pot fi de sezon sau din compot. Mie imi place sa pun si bucatele de ciocolata in crema sau pe langa fructe. Gelatina se prepara conform indicatiilor de pe plic si apoi se toarna peste tarta din mijloc spre exterior. Se da la frigider pentru cel putin 30 min si apoi se savureaza cateva bucati :)
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaVinete cu usturoi este un mode deosebit de a pune vinetele pentru iarna. Pentru aceasta reteta cu vinete aveti nevoie de 5-6...
Vinete cu usturoiSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de pereSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaCurioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata. Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe...
Ciocolata rawIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii