Este cea mai simpla reteta de tarta :)
Ouale se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga lingurile de faina si praful de copt, se mixeaza bine si la sfarsit se amesteca si uleiul. Se toarna compozitia in forma de tarta si se coace pt 20 min in cuptorul pre-incalzit la 180 grade. Crema pentru tarta se face conform indicatiilor de pe plic. Se poate folosi inclusiv bundinca drept crema. Dupa ce se raceste blatul de tarta, se insiropeaza cu cateva linguri compot si apoi se pune crema peste. Fructele se aseaza deasupra cremei, Fructele pot fi de sezon sau din compot. Mie imi place sa pun si bucatele de ciocolata in crema sau pe langa fructe. Gelatina se prepara conform indicatiilor de pe plic si apoi se toarna peste tarta din mijloc spre exterior. Se da la frigider pentru cel putin 30 min si apoi se savureaza cateva bucati :)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii