Intr-un vas mai mare se pun ingredientele uscate(faina,cacao,zahar,praful de copt si bicarbonatul) si se amesteca bine pana se omogenizeaza,in alt va
Intr-un vas mai mare se pun ingredientele uscate(faina,cacao,zahar,praful de copt si bicarbonatul) si se amesteca bine pana se omogenizeaza,in alt vas se pun ingredientele lichide(laptele,galbenusurile, untul topit sau uleiul si esenta de vanilie) si se amesteca pana se omogenizeaza cu telul.NU FOLOSITI MIXERUL.
Separat se bat albusurile cu sarea pana devin tari.
Cand avem toate ingredientele omogenizate (cele uscate,lichide si albusurile) se toarna compozitia lichida peste cea uscata toata odata si se amesteca cu telul pana se omogenizeaza bine,dupa aceea se toarna albusurile si se amesteca pana se incorporeaza bine.
Se pune in tava de tort,tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit la 180-190 grade celsius timp de o ora sau pana trece de testul scobitoarei.
Se poate servi cu orice tip de crema.Este indicat sa fie facut cu o zi inainte de folosire
Torturi recomandate
Tort cu mere coapte
Tort cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este minunată, numai ca am modificat-o un pic, înlocuind untul cu ulei, fulgii...
Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii