Se bat albusurile spuma cu esenta de vanilie si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu zaharul apoi se adauga albusurile batute. Se pune faina, p
Se bat albusurile spuma cu esenta de vanilie si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu zaharul apoi se adauga albusurile batute.
Se pune faina, praful de copt si coaja de lamaie. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata. Se coace in cuptorul preincalzit circa 15 minute.
Se amesteca bine branza de vaci cu smantana, frisca si cu zaharul.
Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza amestecand usor de jos in sus.
Se adauga amidonul turnat in ploaie, se omogenizeaza compozitia, se scoate blatul din cuptor si se toarna amestecul de branza.
Se introduce din nou in cuptor si se lasa 30 minute.
Dupa ce tarta s-a racorit, se pun fructele bine scurse, se presara jeleul conform indicatiilor de pe plic si se toarna in mijlocul tartei.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii