Se bat albusurile spuma cu esenta de vanilie si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu zaharul apoi se adauga albusurile batute. Se pune faina, p
Se bat albusurile spuma cu esenta de vanilie si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu zaharul apoi se adauga albusurile batute.
Se pune faina, praful de copt si coaja de lamaie. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata. Se coace in cuptorul preincalzit circa 15 minute.
Se amesteca bine branza de vaci cu smantana, frisca si cu zaharul.
Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza amestecand usor de jos in sus.
Se adauga amidonul turnat in ploaie, se omogenizeaza compozitia, se scoate blatul din cuptor si se toarna amestecul de branza.
Se introduce din nou in cuptor si se lasa 30 minute.
Dupa ce tarta s-a racorit, se pun fructele bine scurse, se presara jeleul conform indicatiilor de pe plic si se toarna in mijlocul tartei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii