Cheescake cu dulceata de capsuni

Cheescake cu dulceata de capsuni este o prajitura de casa cu branza si fructe delicioasa, si usor de preparat. Este o prajitura atat de buna incat nu va ramane foarte mult in frigider.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Cheescake cu dulceata de capsuni

Ingrediente

  • Blat
  • 500 g biscuiti
  • 200 g margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Crema
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 100 g crema de branza
  • 200 g zahar pudra1 esenta de rom
  • 150 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 30 ml suc de compot
  • GLAZURA
  • capsuni facute dulceata
  • 6 linguri apa

Mod de preparare

Sfaramam biscuiti cat mai fin si amestecam bine cu margarina si zaharul vanilat. Dam la frigider 10 minute.
Crema:
- amestecam branza cu smantana si cu zaharul pudra. Adaugam esenta,crema de branza si sucul de compot. Amestecam bine si adaugam frisca iar la sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvat conform intructiunilor de pe plic.
Glazura:
-punem lingurile de capsuni facute dulceata din camara Bunatati din Natura la fiert impreuna cu lingurile de apa pana se formeaza un sirop. Si lasam sa se raceasca.
Pregatim o tava cu inel detasabil si la fund punem o folie. Adaugam blatul de biscuiti dupa crema de branza si dam 10 minute la frigider. Dupa adaugam siropul de capsuni si pofta buna!!!


Servim cheesecake-ul cu capsuni de la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc