Cheesecake rece cu cirese

• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit• puneti biscuitii intr-o

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake rece cu cirese

Ingrediente

  • Blat
  • biscuiti 200 g
  • cacao 2 linguri
  • unt 100 g
  • Crema:
  • mascarpone 500 g
  • frisca lichida 200 ml
  • zahar pudra 100 g
  • gelatina granulata un pliculet
  • extract de vanilie o lingurita
  • cirese fara samburi 300 g

Mod de preparare

• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit
• puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort, cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema
• hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain marie pana devine lichida
• cu ajutorul telului Breville Hand Blender, mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula
• adaugati usor gelatina, amestecand lejer
• puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti
• lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore.

Savurati!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc