Prajituri

Reteta Mozart

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 3h 
trifa daliana postat de
Postat pe: 07-08-2018
Adaugă în cartea de bucate
Buna si rapida.

ingrediente

12 portii

   200 gr biscuiti fragezi
   125 gr unt sau margarina
   250 gr crema de ciocolata
   esenta de vanilie sau de rom
   400 gr iaurt gras ( eu il folosesc pe cel grecesc de la lidl)
   150 gr zahar pudra vaniliat
   1 plic de gelatina
   800 gr de capsuni

mod de preparare

Se maruntesc biscuitii, apoi se amesteca foarte bine cu untul sau margarina topita, se adauga si crema de ciocolata si esentele de rom sau de vanilie. Se pune o folie alimentara intr-o forma de cozonac in care se adauga amestecul de biscuiti, presand usor pana la tasarea suprafetei foarte bine. Acesta va fi blatul prajiturii. Peste se pun capsuni intregi.

Se mixeaza iaurtul cu zaharul pudra vaniliat, apoi se toarna gelatina dizolvata in apa rece si fiarta pe baie de aburi. Toata aceasta compozitie de iaurt se toarna peste capsunile din forma de tava si se da la rece pentru 10 minute, apoi se decoreaza cu felii subtiri de capsuni infipte usor in crema. Se mai da la rece pentru 3 ore, apoi se poate servi.
Incearca si Tarta delicioasa cu prune si scortisoara
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozart" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.