Tarta cu capsuni va iesi foarte fina si datorita iaurtului. Poate face parte dintr-un meniu de sarbatoare. Ingredientele sunt: biscuiti, unt, iaurt.
Tarta fina cu iaurt si capsuni este o tarta potrivita pentru un meniu de sarbatoare. Prima data maruntim la robot biscuitii apoi ii amestecam cu unt si esenta de vanilie. Amestecam. Urmatorul pas este sa asezam compozitia intr-o tava cu peretii detasabili sau intr-o cratita cu diametru de 28 cm tapetata cu folie alimentara. Se tine la frigider pana preparam crema pentru tarta.
Inmuiem pliculetele de gelatina in sase linguri de apa calduta, apoi amestecam cu 200 ml apa rece si se pun la incalzit pe baie de aburi. Gelatina este gata cand devine ca o pasta. Se ia de pe foc si se amesteca cu iaurtul si zaharul pudra, dupa care se pune peste blatul de biscuiti si se tine la frigider pentu o ora jumate, doua.
Se orneaza cu capsuni sau cu orice alte fructe, dupa preferinta.
Sursa acestui blog: anita-albu-blogspot
Alte tarte recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii