Tarta cu capsuni va iesi foarte fina si datorita iaurtului. Poate face parte dintr-un meniu de sarbatoare. Ingredientele sunt: biscuiti, unt, iaurt.
Tarta fina cu iaurt si capsuni este o tarta potrivita pentru un meniu de sarbatoare. Prima data maruntim la robot biscuitii apoi ii amestecam cu unt si esenta de vanilie. Amestecam. Urmatorul pas este sa asezam compozitia intr-o tava cu peretii detasabili sau intr-o cratita cu diametru de 28 cm tapetata cu folie alimentara. Se tine la frigider pana preparam crema pentru tarta.
Inmuiem pliculetele de gelatina in sase linguri de apa calduta, apoi amestecam cu 200 ml apa rece si se pun la incalzit pe baie de aburi. Gelatina este gata cand devine ca o pasta. Se ia de pe foc si se amesteca cu iaurtul si zaharul pudra, dupa care se pune peste blatul de biscuiti si se tine la frigider pentu o ora jumate, doua.
Se orneaza cu capsuni sau cu orice alte fructe, dupa preferinta.
Sursa acestui blog: anita-albu-blogspot
Alte tarte recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii