Tiramisu reţetă cu blat Blatul il facem ca pe pandispan, batem albusurile apoi incorporam zaharul, apa, galbenusurile, uleiul, faina. Coacem la foc potrivit . Crema: Batem
Blatul il facem ca pe pandispan, batem albusurile apoi incorporam zaharul, apa, galbenusurile, uleiul, faina. Coacem la foc potrivit .
Crema:
Batem frisca, incorporam crema de branza, iaurtul si aromam cu rom.
Taiem 3 discuri pe care le insiropam cu cafea cu rom.
Pe primul disc punem crema, asezam al 2-lea disc punem iar crema, asezam si al 3-lea disc apoi punem un strat subtire pe tot tortul si ornam cu pasta marshmallow.
Reteta pentru pasta:
150 gr. bomboane marshmallow,
3 lg apa
zahar pudra cat cuprinde mai bine de 500 gr.
Bomboanele se pun intr-un castron cu apa si se dau la microunde 30 de secunde, cat sa se inmaie.
Apoi se adauga zahar si se framanta pana devine ca o coca.
Se pune intr-o punga si se tine peste noapte la frigider.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Ciocolata de casa
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii