Preparam pudingul de vanilie urmand pasii de pe plic si o lasam sa se raceasca. Dizolvam gelatina si incorporam in pudingul caldut. Frisca o batem s
Preparam pudingul de vanilie urmand pasii de pe plic si o lasam sa se raceasca.
Dizolvam gelatina si incorporam in pudingul caldut. Frisca o batem spuma, o incorporam in pudingul rece ,adaugam vanilia.Compozitia am impartit-o in 2 si intr-una am pus zmeura pasata,iar in cealalta piersici pasate. Intr-un castron tapetat cu folie alimentara, cu fundul destul de ingust, asezam in straturi dupa preferinte cele 2 compozitii. (La acesta nu i-am mai facut blat din lipsa de timp,dar merge intre ele un disc sau 2).
Lasam peste noapte la rece si apoi ornam dupa imaginatie sau ca in imagine.Eu am facut un cilindru in mijloc dupa ce am rasturnat ca sa pot pune papusa.
Sper ca sectiunea s-o primesc curand!
Alte torturi recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii