Tortul cu budinca, frisca si fructe este un desert festiv cu adevarat delicios, dar usor de preparat, merita incercat! Se fierbe budinca cu 500 ml lapte si zahar.
Tortul cu budinca, frisca si fructe este un desert festiv cu adevarat delicios, dar usor de preparat, merita incercat!
Se fierbe budinca cu 500 ml lapte si zahar.
Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml lapte apoi se topeste la microunde fara a se depasi 70 grade.
Se curata toate fructele si se taie cuburi, banana se stropeste cu suc de lamaie Frisca se bate spuma.
Jumatate din piscoturi se stropesc cu suc de la compotul de anans si se aseaza pe o tava, una langa cealalta. Se amesteca budinca cu gelatina si jumatate din frisca, se pun repede fructele si se intinde peste piscoturi. Peste crema se pun restul de piscoturi stropite cu suc din ananas apoi se orneaza torul cu frisca si felii de fructe
Tortul se serveste dupa ce a stat la frigider 2 ore, cu un pahar de suc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii