Tort cu budinca, frisca si fructe

Tortul cu budinca, frisca si fructe este un desert festiv cu adevarat delicios, dar usor de preparat, merita incercat! Se fierbe budinca cu 500 ml lapte si zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tort cu budinca, frisca si fructe

Ingrediente

  • 2 pachete piscoturi
  • 500 ml frisca
  • 1 budinca vanilie
  • 600 ml lapte
  • 2 gelatine
  • 1 compot ananas
  • 4 kiwi
  • 2 portocale
  • 1 banana
  • suc de lamaie
  • 200 gr zahar

Mod de preparare

Tortul cu budinca, frisca si fructe este un desert festiv cu adevarat delicios, dar usor de preparat, merita incercat!
Se fierbe budinca cu 500 ml lapte si zahar.
Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml lapte apoi se topeste la microunde fara a se depasi 70 grade.
Se curata toate fructele si se taie cuburi, banana se stropeste cu suc de lamaie Frisca se bate spuma.
Jumatate din piscoturi se stropesc cu suc de la compotul de anans si se aseaza pe o tava, una langa cealalta. Se amesteca budinca cu gelatina si jumatate din frisca, se pun repede fructele si se intinde peste piscoturi. Peste crema se pun restul de piscoturi stropite cu suc din ananas apoi se orneaza torul cu frisca si felii de fructe


Tortul se serveste dupa ce a stat la frigider 2 ore, cu un pahar de suc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori