Tort cu branza de vaci este o reteta delicioasa.Pentru aceasta reteta de tort aveti nevoie de branza de vaci, oua, cacao, lamaie, gelatina si frisca.
Tort cu branza de vaci este o delicioasa reteta ce poate fi pregatita la orice ocazie festiva.
Pentru blat: se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul. Incorporezi faina amesecata cu cacao si torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Stratul de compozitie trebuie sa fie subtire asa ca alege o tava mare.Coci in cuptorul praincalzit 15 min. Scoti foaia de pandispan si o lasi sa se racoreasca putin.
Imbraci un bol in folie de plastic, cat este caldut pandispanul tai fasii si imbraci bolul cu ele.opresti fasii si pentru capacul cu care acoperi tortul. Pui gelatina la inmuiat in 150 ml apa rece,apoi o incalzesti pe baie de aburi,fara sa dea in clocot. Amesteci branza cu mierea, crema de whisky,coaja de lamaie si gelatina calduta. Bati frisca si o incorporezi in crema de branza. Torni crema in bolul imbracat in pandispan, acoperi cu restul de pandispan si o lasi la rece 3-4 ore. Rastorni bolul cu tortul cu branza de vaci si decorezi cu frisca. (poti turna peste tort si glazura de ciocolata)
Tortul cu branza de vaci se serveste cu o cafea sau un coniac.
Alte retete de tort recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii