Preparam blatul: Batem spuma albusurile, dupa ce s-au intarit adaugam putin cate putin zaharul,apoi galbenusurile, faina, cacao si la sfarsit uleiu
Preparam blatul:
Batem spuma albusurile, dupa ce s-au intarit adaugam putin cate putin zaharul,apoi galbenusurile, faina, cacao si la sfarsit uleiul. Coacem la foc mediu.
Dupa ce s-a copt il dam la rece pentru 2-3 ore (asa se taie mult mai bine).
Crema:
Mixam capsunile, mixam si frisca, apoi incorporam capsunile mixate. Punem gelatina la inmuiat in 50 ml apa, apoi o dam la microunde 2 secunde. Incorporam si gelatina si crema o punem la rece cam 30 de minute.
Siropul:
Clocotim 2 minute apa cu zaharul, dupa care insiropam discurile blatului.(L-am taiat in 3)
Asamblam si ornam dupa preferinte !
Alte torturi recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii