Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de la
Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de lapte. Amesteca 5 linguri de cacao cu 7-8 linguri de faina, adauga 200-300 ml de lapte si toarna-o in laptele cu caramel care fierbe. Fierbe-o, dupa care adauga margarina si amesteca bine. Umple foile cu crema. Crema ajunge si pentru ultima foaie.
Alte torturi recomandate
Tort diplomat
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii