Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de la
Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de lapte. Amesteca 5 linguri de cacao cu 7-8 linguri de faina, adauga 200-300 ml de lapte si toarna-o in laptele cu caramel care fierbe. Fierbe-o, dupa care adauga margarina si amesteca bine. Umple foile cu crema. Crema ajunge si pentru ultima foaie.
Alte torturi recomandate
Tort diplomat
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii