Aceasta reteta de tort de inghetata este o varianta la clasica inghetata. Puteti sa preparati acest tort cu inghetatele dumneavoastra preferate, noi va oferim varianta cu inghetata de cacao si inghetata cu prajiturele.
Pentru blat se bat ouale cu zaharul si un zahar vanilat, se adauga faina, cacao si praful de copt. Se unge cu unt o forma de tarta si se coace aluatul 25 min. Se lasa sa se racesca foarte bine.
Se prepara inghetata de ciocolata dupa indicatiile din reteta. Dupa ce e gata, o asezam uniform peste blat si dam la congelator pentru o ora, pana face o crusta deasupra.
Preparam apoi inghetata de alune cu bucati de ciocolata, se aseaza peste stratul de inghetata de ciocolata si se da la congelator pentru inca 3 ore.
Tortul cu doua feluri de inghetata poate fi preparat cu aromele dumneavoastra preferate de inghetata.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaO combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiPentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în niște...
Cosulete aperitiv din aluat foietaj cu rosii deshidratate, gogosari, carnati si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO minunatie de prajitura... aromata, parfumata si super gustoasa! :x Aroma ingredientelor de toamna ne parfumeaza casa chiar...
Prajitura aromata cu morcoviUn aperitiv cu castraveti murati deliciosi
Cordon bleu cu castraveti muratiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii