Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr. margarina, se amesteca cu zaharul si zaha
Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr. margarina, se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pina devine o crema consistenta. Se incorporeaza apoi ciocolata si galbenusurile.
Se bat albusurile spuma, se adauga faina in poaie, apoi se adauga incet si galbenusurile.
Se toarna compozitia in doua tavi pe fundul carora s-a pus hirtie pergament unsa cu margarina. Se tin la cuptor la 180 grade circa 30 min. Se incalzeste intr-o cratita dulceata si lichiorul de portocale, care se intinde pe fiecare dintre blaturile care intre timp s-au racit.
Alte retete recomandate
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii